Staketbygge

Vi påbörjade projektet att bygga litet staket runt barnens lekplats idag. Felix sticker iväg så himla fort så det var på tiden att vi kom igång med detta. Vi är ju ute i princip hela dagarna när det är bra väder så nu känns det lite tryggare för mig, när han inte kan rymma lika fort 😉. Så efter frukosten åkte vi till bygghandeln och köpte material. Hem igen och började slå ner stolpar. 
Här har Jimmy kommit en liten bit på vägen.
 
Lite nät börjar komma på plats.
 
Som ni ser han vi inte färdigt idag för vi hade även lite annat planerat mitt på dagen. Men i morgon är det planerat att bli klart. 😊
 
 

Mys

Här ligger vi och myser.
En lugn och skön kväll. Jimmy nattar killarna så vi myser och kollar fast n loud på tv. En väldigt skön lördagskväll. 
 
Efter gbg och mat blev jag väldigt trött. Felix sov och när jag la mig för att amma saga så somnade vi oxå. Det var inte lätt att komma igång nått mer efter det men vi gick ut i skogen en sväng.
Lite frisk luft gjorde susen. 
Mio cyklade och vi andra gick. Vår promenad blev dock inte så lång. Vi fick vända efter att felix trillat rakt ner i en lerig vattenpöl. Stackarn blev helt dyblöt.
 
Ska bli spännande och se vad morgondagen bjuder på. Har tänkt påbörja något byggprojekt för jag är rastlös. OM det inte regnar vill säga 😜. 

Tjej middag & en snabb tur till gbg

Hej
Igår åkte jag och saga på tjejmiddag. Fanny åkte till mormor så grabbarna fick ha en egen grabbkväll hemma. Dom käka popcorn och hade fredagsmys med pappa. 
Tänk vilken lyx det är att komma bort till någon annan och bara bli servad en hel kväll. Tusen tack för sällskapet tjejer och all den goda maten du gjorde Alex!!
 
Det var första kvällen som saga var vaken flera timmar. Hon har blivit förkyld så hon har det lite jobbigt med att äta och sova. Får ju ingen luft stackarn. Så natten blev lagom rolig. Skönt ändå att felix sov hela natten i sin säng. Var bara Mio som kom till oss.
 
Idag har vi varit nere i gbg en snabbis. Kollade lite i affärer men hittade inget. När jag och joxa var i gbg så var vi inne på Thomas sabos butik. Måste säga att dom har himla mycket snyggt där och jäklar va trevlig personal. Stort plus för det. Jag har varit inne i många smyckes butiker nu och tycker att servicekänsla är något som många behöver förbättra. Men i alla fall. När vi var där så lämnade vi mobilnummer och deltog då i en tävling. Och gissa vad.... Igår fick jag ett mess om att jag vunnit så idag gick vi till butiken och hämtade ett pris. Vann en riktigt god parfym.
Tänk vad glad man kan bli av så lite som att vinna en parfym 😄. 
 
 
RSS 2.0