Vilken helg. Så bra å så tråkig på samma gång.

Hej på er. Nu sitter jag här hemma. Har precis hällt upp en kopp kaffe. Det är lugnt å skönt och jag planerar att samla på mig lite välbehövd energi tills barnen kommer hem. Just det här med tystnad är något som jag har stort behov av. Men att få det med alla kids hemma är inte så troligt. Inte för att dom är mer högljudda än andra. Bara det att det givetvis blir mycket ljus när man är många på liten yta. 
Så här sitter jag nu och tänkte sammanfatta helgen som var. En egentligen väldigt bra helg. I fredags passade jag och barnen på att hälsa på hemma hos min mamma. Alltid lika skönt att vara där. Ett av de få ställen som jag känner mig helt avslappnad och hemma på.
Barnen vill gärna kolla på fångarna på fortet och det planerade vi att göra hemma. Blir lite väl sent för Felix annars.
 
Lördagen spenderade vi i Falköping. Jj och Robin körde folkrace så vi passade på att göra en liten familjetripp dit. 
 
Inte alla som ser detta som en härlig lördag, Men det gör vi. Dock blir man lite trött av att bara sitta still å det märktes på barnen.
Helt plötsligt stensov han. 
 
 
 
Som sagt, härligt väder och en mycket bra lördag. Grattis jj och Robin till era bra resultat.
 
Så vaknade man upp igår till spöregn. Direkt föll mitt humör. Tänk att dåligt väder kan ha så stor inverkan. Genast blev allt mycket tråkigare. 
Så igår blev en långtråkig dag här hemma. Visst fick vi gjort massa, så som tvätt, disk och städ m.m. men annars var det en seg dag. 
Jimmy fick iväg mig att träna på eftermiddagen å det va super gött. 
 
Så sammanfattningsvis var det en bra helg men söndagen kunde kvittar.

Äntligen fredag

Jösses va trötta vi är. Äntligen är första skolveckan/dagisveckan avklarad. Vi överlevde, kändes lite tveksamt där i mitten av veckan 😂.
 
Saga har blivit såpass stor nu att hon visar sin egna vilja. Hon visar tydligt att hennes bilbarnstol inte längre faller henne i smaken. Hon som sällan eller nästan aldrig är missnöjd. Blir fullständigt vansinnig när man sätter henne i babyskyddet.
Ni som åkt bil varje dag med hysterisk bäbis vet att minsta lilla bilresa blir jävligt lång.  Så nu fick denna mamman nog. Åkte in till stan häromdagen och köpte ny bilbarnstol. Dock fick det bli Felix som fick en ny stol. Jag tvättade och putsade upp den stol som Felix åkt i så nu har saga den. Å vet ni vad. Än så länge har hon varit helnöjd 😁.
Visst verkar hon nöjd. Skönt att se min lilla glädjespridare nöjd. Även Felix verkar gilla sin nya stol.
 
Anledningen till varför det blev Felix som fick ny stol och inte saga är att jag vill ha en stol, till saga där man lätt kan tilta stolen till liggläge när man kör. Det är inte många modeller som har den funktionen ihop med de andra krav vi har på stolen. Det fick dock inte plats att montera 2 sådana stolar 'på rad' i bilen. Därav köpte vi en stol till Felix, som inte tar riktigt lika mycket plats.
 
Nu skall jag få ungarna i säng. Vi skall iväg i morgon så vore ju bra för husefridens skull om dom inte var allt för trötta. 
 

Bara vara för en stund

Hej alla, trevligt att just du tittar förbi här. Önskar så att man hade kunnat få en glimt av vilka ni är som läser det jag skriver. Kan ju inte säga annat att man blir både lite nyfiken och förbryllad. Nyfiken  på vilka ni är och förbryllad över att det jag skriver kan intressera så många 😂. 
 
Jag tänkte uppdatera er om de senaste dagarna. Jag har på ett lite försiktigt sätt kommit in i träningsrutiner. Får in någon typ av träning varje dag. Mestadels styrketräning för det är lite mer min grej än att konditionsträna. Insåg igår på gymmet att jag måste skaffa träningshanskar. Fy va inte det gör att hålla hantlar å stång när man inte är van längre. Blev valkar efter 3 dagar. Verken skönt eller snyggt 😉.
 
Fanny spelade bortamatch i söndags. Dom vann med 4-1 och Fanny gjorde sitt första mål. Hela laget har blivit fantastiskt duktiga. Fullt passningsspel hela tiden och dom läser spelet jättebra.
I tisdags var det träning för Mio och Fanny som vanligt. Mio älskar verkligen  sin fotbollslekis. Och duktig har även han blivit.
Ett av Kidsen på bilden är Mio. Dom har uppvärmning.
 
 
Jag kunde ju inte direkt klaga på vädret där vi satt och väntade under träningen.
 
Felix hittade den enda platsen på hela arenan där det inte var gräs. Självklart en given lekplats enligt honom.
 
Igår hade Fanny bortamatch igen. Jag och saga åkte med som hejaklack. Tänk va lugnt och skönt det var att åka iväg bara vi tjejer en stund. Tjejerna vann åter igen. Tror det blev 9-2. 
 
Fanny har haft oturen att 'ta emot' bollen med ansiktet några gånger nu. Fattar inte hur hon lyckas men hon har alltså fått stenhårda skott på nära håll rätt i ansiktet. På matchen i söndags fick hon ett. På träningen  i tisdags fick hon ett skott. Det tog nog mest olyckligt för hon hade glömt ta av sig glasögonen. Så det resulterade i tilltryckta glasögon. Fläskläpp och sår i läppen då hon bet sig.  Blåmärke på näsan och bula över ögonbrynet. MEN det slutar inte här utan igår på matchen lyckas hon bli skjuten i ansiktet igen. På bara några meters avstånd så hon han inte ens reagera. 
Det är tur att jag inte stod så nära planen, för jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag vet hur elakt det låter. Men alvarligt hur är det ens möjligt att hon lyckas. Chansen att hela tiden bli skjuten rakt i fejset är ju näst intill obefintlig. Men inte för den tösen inte 😉. 
Skönt ändå att hon återhämtar sig fort. Hon blir ledsen någon minut sen är hon åter på planen och spelar.
 
Har mer att berätta men det får bli i ett annat inlägg. Sköt om er!
RSS 2.0