Bara vara för en stund

Hej alla, trevligt att just du tittar förbi här. Önskar så att man hade kunnat få en glimt av vilka ni är som läser det jag skriver. Kan ju inte säga annat att man blir både lite nyfiken och förbryllad. Nyfiken  på vilka ni är och förbryllad över att det jag skriver kan intressera så många 😂. 
 
Jag tänkte uppdatera er om de senaste dagarna. Jag har på ett lite försiktigt sätt kommit in i träningsrutiner. Får in någon typ av träning varje dag. Mestadels styrketräning för det är lite mer min grej än att konditionsträna. Insåg igår på gymmet att jag måste skaffa träningshanskar. Fy va inte det gör att hålla hantlar å stång när man inte är van längre. Blev valkar efter 3 dagar. Verken skönt eller snyggt 😉.
 
Fanny spelade bortamatch i söndags. Dom vann med 4-1 och Fanny gjorde sitt första mål. Hela laget har blivit fantastiskt duktiga. Fullt passningsspel hela tiden och dom läser spelet jättebra.
I tisdags var det träning för Mio och Fanny som vanligt. Mio älskar verkligen  sin fotbollslekis. Och duktig har även han blivit.
Ett av Kidsen på bilden är Mio. Dom har uppvärmning.
 
 
Jag kunde ju inte direkt klaga på vädret där vi satt och väntade under träningen.
 
Felix hittade den enda platsen på hela arenan där det inte var gräs. Självklart en given lekplats enligt honom.
 
Igår hade Fanny bortamatch igen. Jag och saga åkte med som hejaklack. Tänk va lugnt och skönt det var att åka iväg bara vi tjejer en stund. Tjejerna vann åter igen. Tror det blev 9-2. 
 
Fanny har haft oturen att 'ta emot' bollen med ansiktet några gånger nu. Fattar inte hur hon lyckas men hon har alltså fått stenhårda skott på nära håll rätt i ansiktet. På matchen i söndags fick hon ett. På träningen  i tisdags fick hon ett skott. Det tog nog mest olyckligt för hon hade glömt ta av sig glasögonen. Så det resulterade i tilltryckta glasögon. Fläskläpp och sår i läppen då hon bet sig.  Blåmärke på näsan och bula över ögonbrynet. MEN det slutar inte här utan igår på matchen lyckas hon bli skjuten i ansiktet igen. På bara några meters avstånd så hon han inte ens reagera. 
Det är tur att jag inte stod så nära planen, för jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag vet hur elakt det låter. Men alvarligt hur är det ens möjligt att hon lyckas. Chansen att hela tiden bli skjuten rakt i fejset är ju näst intill obefintlig. Men inte för den tösen inte 😉. 
Skönt ändå att hon återhämtar sig fort. Hon blir ledsen någon minut sen är hon åter på planen och spelar.
 
Har mer att berätta men det får bli i ett annat inlägg. Sköt om er!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0