Sömnlösa nätter...

Ja dessa sömnlösa nätter. Kan ju lätt säga att man börjar se rätt sleten ut nu. Men va ska man göra. Jag kan ju inte gärna söva ner mig även om det vote väldigt skönt att fått sova några dygn.
 
Ända sen jag fick fanny har jag varit extremt lättväckt. Antar att det kan vara någon gammal nerärvd "mammagen" från människans begynnelse som gör det. Klart man som mamma måste reagera om en barn behöver en, men jag tycker nog ändå det är onödigt att va så extremt lättväckt som jag är. Jag hör ALLT! Då menar jag verkligen allt. Minsta lilla andning, om mio vänder sig i sin säng i sitt rum. Och ja, jag sover med öronproppar. Ändå hör jag allt.
 
Och då vi nu är 6st som ska samsas på övervåningen så är det ganska självklart att helt totalt knäpptyst blir det inte. J snarkar, fanny, mio och felix pratar i sömnen. Saga vaknar och vill ha närhet. Och det värsta av allt just nu är felix nattskräck. Han gråter, gnäller och kryper runt i sömnen helt otröstlig. Anfallen håller på länge och det är flera stycken varje natt. Så totalt blir det några timmars gråt varje natt. Sjukt jobbigt för oss alla då han väcker alla utom fanny, varje jäkla natt! 
MEN som bvc sa när mio hade det. Det borde försvinna innan tonnåren....är ju bara si sådär max 10 år kvar då 😂.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0