Utanför normen...shit va hemskt!

Något jag märkt av mycket sen vi fick de sista 2 barnen är att 'alla' har en åsikt om antalet barn vi valt att skaffa. Att ha fler barn än normen (2st) tycker jag de flesta verkar ha ont av. Så himla mycket negativitet. 
Jag själv tycker det är underbart med många barn. Självklart blev logistiken  helt annat när man går från 2 till 3 till 4a barn. Vi kommer ju exempelvis inte plats hela familjen i en 5sitsig bil. Men annars så skiljer det sig inte så mycket från när vi bara var 4a i familjen. 
 
Jag får ofta frågan, Hur orkar du? Nu blir det väl inga fler? Och är det inte Jobbigt med så många barn?...nä det är inte jobbigt med så ofantligt många barn, hela 4a stycken 😘. Och planerar jag bara bra så är orken sällan ett problem. Men visst orkar jag inte riktigt alla dagar (gjorde jag visserligen inte när det bara va 1 eller 2 barn heller) MEN vet ni vad! Vi är ju faktiskt 2 föräldrar så när den ena av oss har en 'dålig' dag och orken tryter så får ju den andre helt enkelt ta ett lite större ansvar över familjen just då. Så gör vi i våran familj å det funkar utmärkt 😜. 
 
Det är faktiskt några i min närhet som helt enkelt bara tar förgivet att jag har det jobbigt nu när vi har 4a barn. Det kanske uppfattas så, Men i mina ögon sett så har jag det inte jobbigt, däremot är det kanske lite tröttsamt med all trötthet som blir av sömnbristen. Men säg den småbarnsförälder som inte lider av sömnbrist 😂.
Belinda
2017-06-15 @ 10:51:47

Att gå från 3 till 4 barn är SÅ många barn enligt väldigt många tyvärr. Jag har hört det snacket i drygt fyra år nu 😉 Det är bara skita i det. Men lite sorgligt att "normen" har så stor effekt på människor om vad det ska tycka, tänka och säga.. 💪
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0