Bildbomb från tomten

God morgon!
 
Sitter med barnen i soffan och slöar lite. Frukosten är färdig sen länge och nu vet vi inte riktigt vad vi skall hitta på, jag och barnen. Fanny är iväg med mormor och kusinerna. Dom skall ner till Gbg och ha en shoppingdag. 
För J är  det endast "fixa markarbetet på tomten" idag som gäller. Det är sjukt mycket som skall hinnas göras där innan huset kommer. Dock är det ju ett begränsat antal timmar/dygn, så vi måste verkligen  lägga all tid vi kan på tomten. Tyvärr är just den terrängen ingen lämplig plats för småbarn att vara på. Så vi får försöka hålla oss därifrån. 
 
Tänkte ni skulle få se lite hur våran tomt ser/sett ut.
Här är grabbarna med oss och hjälper till lite. 
 
Inga dåliga hjälpredor vi har 😉. 
 
 
 
Ja är ju givetvis svårt för er att få en bild av hur tomten ser ut. MEN mitt bland all sly, buskar och träd ska vårat hus stå. Det har varit galet mycket att röja bort och elda upp. Och kvar är nu massa stubbar och stenar som grävmaskinen får fixa bort.
 
Här får ni en liten uppfattning om vart huset hamnar. Det ska stå här i gläntan vi röjt upp innanför björkarna.
 
Slog mig precis att vi lär ju inte behöva fundera på vad vi ska göra de närmaste åren. Visst att huset snart levereras och blir inflyttningsklart under nästa vår. MEN det är ju sen man kan säga att "vårat" jobb börjar på riktigt. Att förvandla tomten från byggarbetsplats till färdig villa tomt. 
🤔 ja är det någon som känner att dom är rastlösa eller sysslolösa de närmaste åren så är ni välkomna hem till oss. Skall byggas altan, pensionärskuvös,  hönshus, carport, garage, leķplats. Anläggas gräsmatta, staket, belysning, framfartväg, parkering, planteras träd och massa massa mer.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0