Ute

Tänk vilka härliga bilder man får när man fotar utomhus. Nu har det ju varit ganska ok väder så vi har passat på att vara ute så mycket det går. Felix säger ju aldrig nej till att gå ut. Värre kan det vara att få med den största ut. 
 
 
Veckan har flytit på som vanligt. Fanny kom hem i tisdags. Hon hade haft en jättebra vecka. Jag kan ju inte säga annat än att jag tycker det är skönt när alla är hemma. Givetvis tog det väl bara 2 minuter sen var syskontjafset igång. DET har jag ju direkt inte saknat 😂. 
 
Idag har vi gjort en familjefotografering ute. Vädret var perfekt. Lagom soligt och massa fina färger på naturen. Ska bli kul att få se hur korten blivit. Skulle ta ca 1 vecka innan vi fick dom. Jag blir imponerad om hon Kan fixa ihop några bra kort.
Kan ju lugnt säga att det gick väl sådär. Om alla väl lyckas va med på samma ställe så är det ju definitivt någon/några som grimaserar eller petar näsan eller något annat snyggt. Sen så gillar ju Mio inte att va i centrum och just det här med fotograferingar blir ju då inte helt lätt. Första 10 minuterna gick det hyffsat att övertala honom om att vara med på bilderna. Sen ville han inte och jag lovar, det gick inte muta med nått. Försökte allt jag kom på men nej, han ville inte fotas. Ju längre stund som gick desto mer panik fick han. Kändes onödigt å ge grabben ångest bara för att jag älskar fina bilder. Fick bli desto mer bilder tagna på de andra barnen.
Även jag och Jimmy tog några kort ihop. Hoppas verkligen något av dem blev bra. Vi har nämligen inte ett enda kort på oss ihop. Men finns viss risk för att dom inte blev så bra. Jag kunde inte direkt "le snyggt" när vi skulle stå ihop å kramas. Ju mer direktiv vi fick på hur vi skulle stå/titta/hålla m.m. desto mer onaturligt kändes det. Tillslut kunde jag inte hålla mig för skratt utan bröt ihop i ett skrattanfall. 
Och efter det kunde jag verkligen inte "le snyggt" 😂.
 
En helt annan sak som jag bara måste visa er. När vi gick till affären igår så såg vi detta djur. 
 
En sovande fladdermus satt mitt på husväggen  precis jämte ingången till city. Rätt coolt tycker jag. Vi har aldrig sett en så nära tidigare. 
 
Ikväll skall vi äta gott och fira min mamma som fyllt år. Ska bli trevligt. Vet ju att både sällskapet och maten är toppen och ungarna älskar att leka med kusinerna. 
 
Vad hittar ni på för trevligt en lördag som denna?

En söndagsmorgon efter minimalt med sömn....igen!

God morgon världen. I natt har det inte blivit många minuters sömn. Både saga, Felix och jag har fått hosta. Så mycket vakentid har det varit. Å när jag skriver mycket så menar jag i princip hela natten. 
Hur kan en natt bli så jäkla lång när man är vaken. Den går ju hur fort som helst om man väl får sova.
 
Just bristen av sömn är en av anledningarna att jag inte skrivit här på ett tag. Hjärnan har väl tagit semester eller nått för sen känns helt tom 😂. Har även brist på något intressant att skriva. 
 
Vardagen tuffar på som vanligt här hemma. Lämna/hämta, skjutsa hit å dit. Ja ni vet hur det är.
Fanny är med sin mormor och Johnny utomlands. Där har dom det varmt och gott. Kan ju inte säga annat än att jag gärna hade varit med. Men att åka hela familjen var inget vi hade råd att prioritera just nu. 
Tänk vad tomt och konstigt det känns när det fattas en här hemma. Men snart är hon hemma igen 😍.
 
Lite bilder från veckan:
Dessa två gillar verkligen varandra. Skönt att se hur Mio tar hand om henne. Kommer väl säkert en dag då dom två tryter oxå men än så länge är dom sams. Får passa på att njuta av lugnet.
 
Mina grabbar 😍. 
 
Dessa fina blommor kom min mamma med häromdagen. Just vita blommor är något som jag verkligen gillar. Så stort tack för dem mamma!
 
Saga ratar napp men har börjat suga på tummen. Vad tycker ni om den stilen, borde ju vara sjukt mycket lättare att suga på napp kan jag tycka.
 
 
Så här ser det allt som.oftast ut när jag har vänt ryggen till i några sekunder. När jag lämnade rummet låg alla dynor, kuddar och filtar på sin plats. Gick ut i köket och hämtade kaffe. Kom tillbaka och möts av detta. Enda felix säger är koja mamma koja..
Jo just snygg koja du fixade på den korta stunden.

En dag av absolut ingenting

Ligger här och tanken är att saga ska somna. Kan ju inte påstå att det verkar som att hon har fattat det. 6månader gammal och gör redan allt för att hålla sig vaken 😬.  Att små barn inte bara kan fatta hur jäkla gött det är att sova. Är ju helt magiskt den stunden huvudet får nudda kudden.
 
Idag har jag gjort så lite som möjligt, under så lång tid som möjligt. Super skönt och samtidigt super tråkigt. Men jag har så stor sömnbrist nu, att om jag ska orka ta hand om familjen så var vila ett måste. Och chansen att lyckas vila i en "storfamilj", då alla är hemma är inte stor. 
Jag fick saga att somna i vagnen. Ställer ut den så hon skall få sova ifred. De andra barnen är nerbäddade i soffan. En film är på, dom är lugna och verkar inne i filmen. Gött tänker jag. Nu ska jag passa på att vila lite. Säger till barnen att jag ska vila lite. Smyger upp till sängen. Lägger mig. Kollar lite på telefonen och när jag börjar bli sådär mosig å go i huvudet så man bara vill somna. Ja då börjar man höra det mest använda ordet EVER..... mamma, MAMMA....MAAAAMMMMMAAA!!!! 
jo men självklart var det något superviktigt som inte kunde vänta. 
Påminner att jag ska vila. Det är lugnt en liten stund. Hör tyst ordet igen. Mamma...mammma....MAMMA!. Ja och så fortsätter det. Om å om igen. 
Men jag har fått lite vila, så orken är lite tillbaka nu.
 
Igår var vi bjudna ner till syrran på eftermiddagen. Mio längtade och har räknat ner i flera dagar. Även jag har längtat och det blev så bra. Tyvärr blev Felix sjuk 2 timmar innan vi skulle åka så han och Jimmy fick bli hemma. Tänk att en ögoninflammation kan komma så fort. Senare på kvällen  hade stackaren 40.5 i feber oxå. Hade blivit en tuff kväll för både honom och jimmy. Är ju alltid jobbigt att se sina barn sjuka.
Idag har han varit piggare. Feberfri men  ögonen är fruktansvärda.
 
 
😉
 
RSS 2.0