Dax för bloggskrivande igen

Hej. Jag har inte skrivit något här på nästan en vecka. Helt enkelt för att det inte funnits något särskilt att skriva. Veckan som varit har sett ut som de flesta andra av våra veckor ser ut. Jobb, skola, dagis, tvätt, städ, fotboll, kompisar m.m. ja precis som vanligt. 
 
MEN igår var vi på Liseberg. Vi åker ner dit 1 gång per år med familjen. Igår var det "tyvärr" galet mycket folk så det var sjuk lång väntetid till allt. Men annars blev det en jätte underbar dag. 
Jag och dom små höll mest till nere i kaninlandet. Medans Jimmy, Fanny å Mio åkte dom stora grejerna. Alla attraktioner som inkluderade vatten var Mios favorit.
Det blev en lång dag. Vi gick upp tidigt och var inte hemma förrän sent. Så idag har vi det mest lugnt. Barnen leker medans vi fixar med sånt som måste grejas med här hemma. Finns ju alltid något att göra. Klippa gräs är ju ex ett ständigt återkommande projekt.
 
Lägger upp lite bilder från veckan som var och från igår. 
 
Vatten var som sagt kul 😉.
Vår glada lille grabb. 
Och vår glada lilla tjej.
 
Vi väntar på mat. Just väntan var något vi alla fick träna på mycket igår.... vänta på precis allt. 
 
 
Vi åker farfarsbilarna. Köade ca 40 minuter för att åka 1 varv som tog någon minut. 
 
Blev visst endast bilder från igår men lägger ett inlägg senare med några fler bilder.
 
Sköt om er!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0