Gott nytt år!!

Hej
 
Mitt i städet här hemma tar jag nu en paus för att önska er alla ett gott nytt år. 
Vi planerar att spendera kvällen här hemma med fam. Berggren/Brant. För våran del är det högt uppsattat att bara få äta/dricka gott. Lagar maten ihop, spelar spel, ungarna leker och allt är väldigt  avslappnat. 
 
Vill man klä upp sig i klänning ocv kostym, så varsågod. Men här hemma är det lika välkommet med short och t-shirt även på nyår. Dom som är rutinerade och lite varmblodade av sig, dom väljer det senare alternativet när dom kommer hit.
 
Gott nytt år gott folk!! 

En av de bästa traditionerna vi har...

Hej, nu har jag lite tid och ork över så då passar jag på att skriva här.
 
Igår umgicks vi med vänner och familj. Först bowlade vi, sen for vi alla hem till mamma och johnny i viskafors. Detta är något vi har börjat göra varje år mellan jul/nyår. En uppskattad och underbar tradition för oss alla. 
 
Många blir vi, igår var vi nog 22st då några barn inte va med. Trots det så håller alla sams och det blir oväntat nog, faktiskt inte ens särskilt rörigt. 
Mycket snygga skor..eller hur!
Andra gången saga är med men hon uppskattar mest chipsen. 
Grabbarna grus däremot älskar bowling. Mio var så duktig och svingade sitt klot själv varje gång. Och felix stod och dansade till musiken oavbrutet hela kvällen 😂. Han är allt bra glad den grabben.
 
Idag har vi varit på badhuset med barnen. Som dom uppskattar det. Och helt ärligt så är det både ett billigt och snabbt sätt att göra dem både glada och trötta. Är inte många aktiviteter som vi kan åka på där inte inträdet kostar en förmögenhet. Men Ulricehamnsbadhus är väldigt bra för barn. Barnanpassat, varmt och kostar 150kr/familj i inträde oavsett storlek på familjen.  DET är inte många ställe  häromkring som kan konkurrera med det.
 
Nu ska jag passa på att fixa efterrätten inför i morgon. Sköt om er!

Trötter

Nu äntligen nattar jag barn. Jag har jobbat idag, handlat, bakat och tvättat och när jag skulle ta en snabbis med dammsugaren fick jag en mindre trevlig överraskning. 
Jag bar upp den till övervåningen igår när jag gjorde fint innan mattan skulle på plats. Jag glömde bära ner den igen och givetvis har (förmodligen) barnen roat sig med den när jag jobba. 
 
En mindre trevlig surprise, om man frågar mig. Att va utan dammsugare här är inte ok. Det kommer inte hända så slangen måste lagas. J är inte hemma, så när barnen somnat vet jag vad jag ska göra ikväll. 
Inte för att jag har en aning om hur jag ska laga den, men tänker att det borde väl gå att klippa av slangen helt. Ta bort den lilla biten. Trycka tillbaka slangen och använda mycket lim 🤔. 
 
I annat fall finns ju alltid silvertejp 😂. Oavsett så ska dammsugaren fixas!
 
Hur har eran dag varit?
RSS 2.0