Då är det vårt 😍

Hej nu är huset helt och hållet vårat. Idag har vi haft slutbesiktning och det gick utan problem. Efter massa kontrollerande och pappersskrivande fick vi äntligen den efterlängtade nyckeln 😍.
 
 
Jag kan helt ärligt inte fatta att det där stora huset är vårt. Mitt första helt egna hem. Jag som alltid har hyrt mitt boende för jag är så rädd för lån. Har nu "hux flux" ett eget hem. Trodde aldrig jag skulle lita så mycket på någon annan att jag skulle våga ta lån ihop 🤔. Men min magkänsla säger mig att vi kommer bli gamla ihop 😘.
Nu när vi fått nycklarna så skall ju övervåningen byggas innan vi kan flytta in. Bo 6st i ett sovrum på undervåningen känns ju inte så aktuellt. Jag hoppas det flyter på lika bra med övervåningen som resterande husbygge har gjort. Vi träffade snickaren idag igen och det känns bra än sålänge.
 
Ja som ni ser är det lite tomt där uppe just nu 😉.

Äntligen

Idag är vi igång med våra rutiner igen. Första dagen på flera veckor som alla är på dagis/skola/arbete. Hoppas nu verkligen detta håller i sig. Den influensa vi haft var vidrig. En sjukdom jag hoppas vi aldrig mer får.
Min mamma tittade förbi en stund igår och hon hade dessa med sig. Visst blir man glad av lite blommor.
 
Idag händer en annan stor sak. Men jag berättar mer om det senare. Sköt om er så länge!

Hej

Jag har egentligen inte så mycket att skriva här. Vi är allihopa jättesjuka så vi gör absolut ingenting. Sjukt tråkigt enligt dom flesta i familjen men vad ska man göra. Blir mycket filmtittande och barnen har spelat lite spel när dom hade lite mer ork en stund. Själv har jag fullt upp med att bara hålla mig vaken så jag kan ta hand om alla. Knappt jag vågar sätta mig ner för skulle ja somna så piggnar jag nog inte till mer på hela veckan. 
Vi har aldrig varit med om en så här besvärlig och långdragen influensa. 
Jag har faktiskt varit utanför dörren en gång idag. Det var när jag åkte till vårdcentralen. För varför skall man bara ha influensa när man kan få uvi ytterligare en gång till. Fick lite antibiotika och passade på att fylla upp med lite mer Alvedon och liknande oxå. 
 
Nu ska jag försöka sova lite. Natti natti 
RSS 2.0