Roadtrip

Då har vi gjort något som vi aldrig tidigare gjort. Lämnat bort alla barnen och åkt iväg en hel helg själva. Ni anar inte vad vi har väntat på den här helgen. Inte för att vi skulle vara barnfria, utan för att denna helgen har vi mer eller mindre sett som "belöningen"  efter allt markarbete vi pysslat med de senaste månaderna. En hel helg utan att behöva fixa någonting med tomten. Ni anar inte hur skönt det är att slippa den pressen.
 
Det här med att åka ifrån barnen är givetvis skönt på ett sätt. Tror alla som haft småbarn förstår mig när man längtar efter en hel natts sömn å hotellfrukost. Däremot tycker jag samtidigt att det är sjukt jobbigt att lämna barnen. Jag vet att dom kommer ha det hur bra som helst och att dom längtat efter detta. Men jag har svårt att riktigt slappna av ändå.
Men men så är det.
 
Efter att vi lämnat av barnen och all packning så satte vi platta i matta å begav oss till malmö. Vi hade vänner som väntade på hotellet och en tid att passa på restaurangen. Men eftersom jag bor ihop med rallykalle så var ju inte det några problem. Vi han ner i tid och givetvis körde vi inte en km fortare än tillåtet (så behöver inga moraltanter fundera mer på det)😘.
 
Väl i Malmö blev vi glatt mottagna av ett helt gäng underbara människor. Vi gick till olearys, åt gott och spelade shuffleboard. Så roligt allt ihop, jag har skrattat konstant i flera timmar. Otroligt bra magträning känns det som. En del av gänget har nu gått vidare till casinot men jag följde med tillbaka till hotellet. Helt magiskt att bädda ner sig i sängen. Har jag tur så håller jag mig vaken  en stund tills filmen jag fick på är slut. Men det är inte så troligt.
 
Natti natti från en sjukt trött partypingla 😂.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0