Snart så är det dax

Hej. Har ni det bra? Idag har vi fixat "det sista" inför husmonteringen. Helt klart en sanning med modifikation, för klara med tomten är vi ju verkligen inte. Men vi fixar det som måste vara klart innan huset kommer. Så idag åkte några stora träd ner även några grenar längs infartsvägen togs ner. Skithusbrunnen sattes på plats och fylldes igen runt om. Även vattenslangen från hus till brunn grävdes ner. Så till helgen kan man både få vatten i huset å pissa på dass 😉. 
 
Tänk att här bakom står det ett hus om några dagar.
 
Bilder från dagen 
 
Vi fick ta på höga stövlar för att lägga ner vattenslangen. Helt galet att det kan trycka ut så mycket vatten ur marken. Det bara forsa vatten och fyllde rännan vi grävt. Men gick smidigare än väntat ändå.
Vi skapar lite mer ved 😉. 
 
Känslan att ha gått där borta idag och städat upp "det sista" är helt overklig. Visst vi har sjukt mycket kvar att göra. Men nu har vi ingen "deadline " som vi måste hinna klart till. Vi kan helt enkelt vänta tills snön försvunnit innan vi fixar trädgård, infart, parkering m.m. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0