Målar dax

Idag gick jag upp tidigt. Saga vakna som vanligt vid 7. Gjorde frukost,  väckte de andra, åt och sen gick jag ut. Vi har lånat en lift i helgen så då vill jag hinna måla så mycket det bara går. Mamma kom ut och hjälpte till. Tur att hon gillar att måla för det gör verkligen inte jag. Det kan vara ett av de tråkigaste saker å man kan göra. Men vi måste ju bli klara innan hösten så lika bra att sätta igång. Det kommer ju definitivt inte bli klart denna helgen men allt som blir målat är ju målat. Och vi blir ett steg närmare klara.
 
 
Där uppe står jag. Aningen otrevligt när det blåste och vajade rejält hela tiden. Men hellre liften än stege. Jag har målat precis hela dagen. Har sjukt ont i höger arm och Axel. Och ändå känns det inte som vi kommit nån vart alls. Onödigt mycket panel helt enkelt. 
 
Jimmy fick nöjet att ha hand om barnen idag😁. Jösses vad dom har testat pappas tålamod. Han fick ändå lite gjort idag. Kantstenen på framsidan är lagd. Tunga as till sten så han fick kämpa rejält.
 
Han är färdig hela vägen men jag tog bilderna innan jag landa på röven  i soffan. Så jag orkar inte gå ut å fixa nya bilder.  Men vad tycker ni? Tror ni det blir bra?
 
 

Bildbomb

Hej. Ikväll blir det en liten bildbomb från de senaste dagarna. Hinner inte skriva för ja håller på å måla huset. Pausar bara en liten snabbis.
Felix hade en fluga som satte sig på hans hand idag. Rätt coolt att den satt kvar där hela vägen till stan.
Mio bytte frilla härom Dan. 
Även Felix bytte frilla. Han ville ha samma som sin idol...mio. ser lite rufsigt ut på bilden men det ser rätt bra ut i vanliga fall.
Grabbarna vill ju nu helt plötsligt ha långt hår. Definitivt inte mitt val  (eftersom jag får hjälpa dom hålla håret rent å iordning), men vill dom prova så får dom. Tar ju ett tag innan det blir långt bara 😣.
Bilder från stranden häromdan.
Jimmy var hemma från jobbet idag så vi åkte och köpte en soffa. Den såg liten å nätt ut i affären men blev ju enorm här hemma. Men både snygg, skön och alla får plats. Nu är det bara resten kvar som ska bli klart oxå.

Fuskbyggarna.se

Go kväll. Jag tar en liten paus i mitt städande och passar på att skriva lite här. Upptäckte precis YTTERLIGARE en sprucken kakelplatta i badrummet uppe. Tappa lite lätt sugen på att stå där inne å göra fint nu när dom visst får komma hit IGEN och fixa iordning. Säger det igen.....
Om du inte har tid att göra det riktigt första gången. Vad får dig då att tro, att du har tid att göra om det igen å igen å igen?
 
Hade dom gjort allt bra första gången hade dom hunnit med fler kunder och på så sätt fått in mer pengar. Nu kostar det ju Bara massa pengar (för dom) varje gång dom kommer hit. 
 
Dom var här förra veckan och la om golvet då det inte blev tillräckligt med lut. Vilket vi påvisade redan INNAN dom la plattorna. Redan då såg vi att det kommer luta åt fel håll. Dom skulle givetvis fixa det innan plattorna kom på plats (sa dom). Men latmasken hade nog bosatt sig djup hos både snickarna å plattsättaren. Så när vi inte var där dagen efter så hade dom ändå lagt plattorna med för lite lut mot brunn.  
 
Det som förvånar mig mest, är hur dom kan tro att någon accepterar alla fel/slarv Dom gör. Vem skulle betala för det? 
 
Hur som helst. Detta var ju inte vad jag egentligen hade tänkt skriva om idag men allt annat försvann ur hjärnan när jag såg sprickan.
 
I övrigt har jag och barnen haft en bra dag. Köpt krukor, planterat om lite blommor. Storhandlat och städat. Klippte mio igår och felix idag. Grabbarna ville prova en ny frisyr så får se hur länge dom vill ha den.
 
Hur har ni haft det idag?
RSS 2.0