Skolavslutning

Go kväll hur har ni det? Jag har precis faktiskt lagt mig. Kommer väl inte somna än på några timmar men tänkte passa på att läsa en stund idag. Är trött både i kropp och huvud men somna är så jäkla svårt. Även fast det är så gott att sova 😉. Men läsa är bra avkoppling (om man inte blir störd var tredje minut, vill säga). Vad brukar ni läsa? Jag är helt såld på kriminalromaner så det är i princip det enda jag läser. Norska författaren jo nesbo är en stor favorit så alla hans böcker har jag bla läst. Även Patricia cornwell skriver bra böcker om en kvinnlig rättsläkare. 
Hur som helst så måste det jag läser vara riktigt spännande annars börjar jag dagdrömma mig bort. 
 
Idag har vi haft skolavslutning i kyrkan en stund.  Fannys klass skulle sjunga så vi var där hela familjen för att lyssna och stötta.
Vi brukar ställa oss längst bak i kyrkan för grabbarna har inte riktigt ro i kroppen att sitta stilla på en bänk så länge. Där bak så stör vi ju inte någon så det passar oss bra.
 
Dom varvade mellan att sitta i fönstret eller flumma runt bland kuddarna.
 
Felix är så overkligt glad (nästan jämt). Ett skarmtroll och så vansinnigt busig. Han är aldrig stilla. Ni kan ju tänka er hur lätt det är att ta ett seriöst foto på honom....mission impossible.
Ja ni ser, helt underbar 😍.
 
Saga var så himla trött. Hon somnade på väg till kyrkan men vaknade direkt när orkestern började spela. Hon höll sig vaken men ögonen gick i kors.
 
Tänk att hon blivit så stor, min fanny. Känns inte som Det var så längesen det bara var hon och jag. Får passa på att njuta av sällskapet för hux flux fluttar hon väl hemifrån. 
 
Jimmy kom en stund till kyrkan han oxå. Självklart uppskattat av oss alla. Och jag kan inte klaga på utsikten jag hade en stund 😘.
Snygg, välklädd och lukta gott...inte illa.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0