Lyxfrukost hos vĂ€nnen idag 😍

Hej idag Äkte jag och saga ut till en kompis och hÀlsade pÄ. Hon bjöd pÄ en massa gott till frukost. Sjukt skönt att slippa fixa med nÄgot, bara sÀtta sig ner och njuta av maten. Det mina vÀnner Àr lyx!! Tusen tack för det. 
 
Jag har börjat röja lite hÀr hemma. Vi planerar ju en flytt snart och vi har MASSOR av saker som vi inte ska flytta med till nya huset. SÄ en del fÄr gÄ till loppis, en del skall sparas och mycket skall sÀljas. Det dÀr med att sÀlja saker pÄ blocket tycker jag Àr jobbigt. Inte just att sÀlja sakerna utan mer att vilt frÀmmande (en hel del knÀppa/knasiga) personer ska ringa eller Maila mig ang det man lagt ut till försÀljning. SÄ av den anledningen brukar jag skriva Jimmys nummer i annonsen. Detta Àr helt ok för honom trots att han tycker ja Àr sjukt barnslig som gör sÄ. 
Idag har jag lĂ€gg ut nĂ„gra annonser. I de flesta skrev jag dĂ„ Jimmys nummer, men dĂ„ jag skulle sĂ€lja en liggdel till barnvagnen sĂ„ kĂ€ndes det ganska onödigt att skriva hans nummer. Är inte direkt sĂ„ att han kan svara pĂ„ nĂ„gra frĂ„gor om den 😉. SĂ„ jag gjorde ett undantag och skrev mig som kontaktperson. 
Jag blev snabbt pĂ„mind om varför jag normalt inte skriver mitt nummer. Det tog 12 Minuter efter att annonsen publicerats sĂ„ ringde nĂ„got pucko som undrade om jag ville kolla nĂ€r han snurra sin balle 😬. AlltsĂ„ vad sĂ€ger man...en del har för mycket fritid om det bĂ€sta dom kom pĂ„ att göra en tisdagskvĂ€ll Ă€r att "Ă€ckelringa" pĂ„ blocket annonser.
Kan meddela att Jimmy nu förstĂ„r varför jag inte vill lĂ€gga ut annonser dĂ€r man kan kontakta mig 😂.
 
 Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0