Han kan min man😘

Go kväll, har ni det gott i värmen? Jag älskar det! Kan aldrig bli för varmt, enligt mig. 
Just nu har jag nattat saga. Det gick fort idag.  J nattar grabbarna så idag är det rena lyxen för mig. 
 
Jag tänkte börja med att skryta lite om min sambo. Han är ju som ni vet galet bra att ha. Trevlig och snäll på alla vis och en riktig handyman...om han vill 😉. Grabbar med tummen mitt i näven är inget för mig. En riktig man fixar det mesta...åter igen, enligt mig. Som jag skrivit innan så köpte vi ny säng när vi flyttade. Vi tyckte dock inte att det fanns någon snygg huvudgavel där vi köpte sängen så sen dess har vi letat  efter en som passar oss. 
Vi har ju lite olika krav, jag och min man. För honom spelar det inte så stor roll vad vi har för någon. För mig är det viktigt att den är lätt att rengöra och inte kostar en halv förmögenhet. För helt ärligt, vem vill egentligen lägga flera tusen på något som få ens kommer att se. Är ju sällan jag bjuder in till kalas i sovrummet 😉.
Vi har nu letat och vi hittade givetvis ingen vi tyckte var värd pengarna. Så vi bestämde att bästa alternativet för oss är nog om vi gör en själva. Oftast brukar det ju vara jag som står för byggandet i familjen. Men den här gången var det j som fick snickra. Vi åkte till trädgården, köpte hem virke. Sen fixade han ihop den här fina sänggaveln.
 Passar våra sängbord perfekt. Nu ska ja bara köpa en sängkappa och kanske få in vanan att bädda sängen oxå. Någon som har tips på fin sängkappa till bra pris? 
 
Häromkvällen snickrade han även ihop ungarnas nya sandlåda. 
Blev fin den med.  Och i söndags kom postlådan på plats.
Och som slutkläm på mitt skrytande tänkte jag visa er vad jag fick av honom och barnen på morsdag.
Jag åkte och köpte en till idag så nu hänger dom så fint på verandan.
 
Som sagt, han är allt bra den där grabben. 💜.  
 
Nu när jag ändå är inne i ett skrytmood ska jag passa på att berätta hur bortskämd jag är som har några riktigt riktigt bra vänner. Visst har jag massa vänner men jag tänker mer på dom där få människorna man har som år efter år alltid finns där. Jag har några som jag litar 100% på. Dom känner mig, jag känner dom, man kan va sig själv i alla lägen. Man kan höras varje dag eller kanske inte på länge, men oavsett så vet man alltid vart man har varandra. Någon sådan vän hoppas jag ni alla har. 
 
Jag fick ett spontant besök igår utav en sådan kompis. Jäklans va skönt det är. Inte behöva be om ursäkt för röran vi har här hemma. Inte behöva piffa till sig eller panik städa utan bara sätta på kaffet, ge en kram å sen slå ner röven soffan. Inte nog med att hon kom å förgyllde min dag. Hon hade med inflyttningspresent till oss. Dessa fina jordgubbsplantor fick vi. Hoppas jag kan hålla liv i dem tills bären kommer.
Tusen tack!
 
Jag skulle nog egentligen kunna skriva en bra stund till men känner inte att jag hinner det. Skall försöka få upp en rullgardin till. Sen ska massa kläder vikas och levereras till rätt garderob. Alla golv behöver svabbas, badrummen städas, flugorna dödas sen vore det trevligt med en dusch innan sängen. Så sköt om er!

Varm 😍 magiskt!

Hej på er! Jag hoppas verkligen ni står ut i värmen. Jag älskar ju när det är 28+ ute. Slipper ju för en gång skull att inte frysa. Däremot har vi sjukt mycket flugor just nu å dom älskar jag inte. Går på en mördar runda här inne varje kväll innan jag ska lägga mig. Sjukt irriterande när dom envisas med att sätta sig på mig när jag sover.
 
Så vad har ni gjort idag? Jag har mest varit ute. När daga sov på förmiddagen passade jag på att röja lite sly. Blev för varmt efter nån timme så jag började måla huset istället. Vårat hus är bara grundat 1 gång men jag har ändå upplevt det ganska så vitt. Tills jag började måla med vitt. Blir rätt stor skillnad.
Nu är det bara resten kvar 😂. 
 
Jag har även pimpat vår nya brevlåda. Blev nöjd!
 
 På locket står nästan det viktigaste. Hoppas bara brevbäraren är läskunnig.
🤔 vet inte varför bilden inge går att vända rätt. Men ni ser nog ändå vad det står. 
Jag är så trött på all denna reklam man får varje dag. Vi läser den aldrig utan åker direkt i soporna. Sånt slöseri. Fast å andra sidan så äger jag aktier i skogsindustrin så jag borde kanske be om extra reklam egentligen (läs med irroni gott folk).
 
När det var dags att hämta dom stora barnen fixa jag ihop lunch, fika och badkläder. Resten av dagen har vi spenderat vid sjön. Helt underbart enligt oss alla. Men det tar rejält på krafterna. Både Felix och saga var helt slut.
 
Som ni ser har vi haft en härlig dag. Dom små sover nu. Jimmy och Mio är å fiskar. Fanny besöker sin pappa. Jag har tagit hand om tvätten. Vattnat min gräsmatta och ska nu fortsätta måla en stund. Sköt om er!

Öken, öken, öken överallt....nästan

Hej. Jag tog lite kort idag. Tänkte visa er en del av våran tomt.
Våran öken här hemma. Vi har prima sandstrand, bara sjöutsikt som fattas.
 
Denna sida har vi börjat göra lite gräsmatta på. Har sått 250kvm som jag nu vattnar med glädje varje dag. Som jag längtar efter en liten grön plätt här hemma.
 
 
Skall ju givetvis bli mycket mycket mer gräsmatta men nivån på tomten behöver höjas flera meter så det tar ett tag att fylla upp allt. 
 
Vi avslutade dagen med att åka ner till sjön en sväng och ta ett kvällsbad. Det är helt underbart i vattnet. Vi har en jättefin badstrand i närheten. Det är väldigt långgrunt och det tycker jag passar utmärkt när man skall bada med barn. Vattnet blir ju även rejält mycket varmare då, vilket även det passar mig utmärkt. Jag skulle ju utan problem kunna ha såhär varmt året om. Att frysa är definitivt inte min grej. Samma sak gäller kallt vatten.
 
När vi kom hem så var det en liten tjej som hade aningen mycket grus på fel ställe. De andra barnen stod i duschen men saga tog ett snabb bad i tvättstugan.
Ibland är det bra med en stor diskho.
 
Kl var rätt mycket så vi hann inte med ett bad i stora karet. Men hon blev ju ren och hon var nöjd även i detta "minibadkar".
 
Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag haft. Om inte...det blir bättre. Oavsett vad, det blir bättre tillslut. 😙 💜
RSS 2.0