Ute

Tänk vilka härliga bilder man får när man fotar utomhus. Nu har det ju varit ganska ok väder så vi har passat på att vara ute så mycket det går. Felix säger ju aldrig nej till att gå ut. Värre kan det vara att få med den största ut. 
 
 
Veckan har flytit på som vanligt. Fanny kom hem i tisdags. Hon hade haft en jättebra vecka. Jag kan ju inte säga annat än att jag tycker det är skönt när alla är hemma. Givetvis tog det väl bara 2 minuter sen var syskontjafset igång. DET har jag ju direkt inte saknat 😂. 
 
Idag har vi gjort en familjefotografering ute. Vädret var perfekt. Lagom soligt och massa fina färger på naturen. Ska bli kul att få se hur korten blivit. Skulle ta ca 1 vecka innan vi fick dom. Jag blir imponerad om hon Kan fixa ihop några bra kort.
Kan ju lugnt säga att det gick väl sådär. Om alla väl lyckas va med på samma ställe så är det ju definitivt någon/några som grimaserar eller petar näsan eller något annat snyggt. Sen så gillar ju Mio inte att va i centrum och just det här med fotograferingar blir ju då inte helt lätt. Första 10 minuterna gick det hyffsat att övertala honom om att vara med på bilderna. Sen ville han inte och jag lovar, det gick inte muta med nått. Försökte allt jag kom på men nej, han ville inte fotas. Ju längre stund som gick desto mer panik fick han. Kändes onödigt å ge grabben ångest bara för att jag älskar fina bilder. Fick bli desto mer bilder tagna på de andra barnen.
Även jag och Jimmy tog några kort ihop. Hoppas verkligen något av dem blev bra. Vi har nämligen inte ett enda kort på oss ihop. Men finns viss risk för att dom inte blev så bra. Jag kunde inte direkt "le snyggt" när vi skulle stå ihop å kramas. Ju mer direktiv vi fick på hur vi skulle stå/titta/hålla m.m. desto mer onaturligt kändes det. Tillslut kunde jag inte hålla mig för skratt utan bröt ihop i ett skrattanfall. 
Och efter det kunde jag verkligen inte "le snyggt" 😂.
 
En helt annan sak som jag bara måste visa er. När vi gick till affären igår så såg vi detta djur. 
 
En sovande fladdermus satt mitt på husväggen  precis jämte ingången till city. Rätt coolt tycker jag. Vi har aldrig sett en så nära tidigare. 
 
Ikväll skall vi äta gott och fira min mamma som fyllt år. Ska bli trevligt. Vet ju att både sällskapet och maten är toppen och ungarna älskar att leka med kusinerna. 
 
Vad hittar ni på för trevligt en lördag som denna?
RSS 2.0