En tomt blir till

Idag har vi fått så mycket gjort. Vi har haft hjälp av mamma och Johnny som vanligt. Även svärföräldrarna kom förbi och hjälpte till ett tag. 
Vi har självklart tagit ner mer träd. Känns som en never ending story. Men nu är äntligen den enorma granen som stod ivägen borta. Eller borta är den ju inte för fanskapet ligger i blivande vedhögen 😂. Så den skall ju hanteras några gånger till innan den är borta helt.
Jimmy hjälper till så att granen verkligen trillar dit vi vill ha den. Maskinen sjönk en aning 😂. 
 
Sen har vi fått nedgrävd dagvattenrör från verandan till husets stuprör/dagvatten. Ytterligare en sak avbockad på to do-listan.
 
När vi gjorde vägen var vi tvungna att göra en bred byggväg för att dom skulle kunna sätta huset på plats. Vi behöver ju inte en motorväg fram till huset så nu var det dax att skära till vägen i den bredd vi tänkt oss. 
 
Vägen får den bredd och form som är tänkt. Sen har vi fått lagt ut massor av jord där vi skall ha gräsmatta. 
Vi har även påbörjat entrén framför verandan. 
 
Många timmar med paddan har det blivit. Jag har många timmar kvar så vägen är långt ifrån färdig. Just nu känns paddan liten och vägen väldigt lång. Men vi har kommit en bra bit påväg idag.
 
Tack alla inblandade!
 
 

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0