Veckan som bestod av plugg.

Go kväll 
Har precis läst bok för felix. Ligger här och försöker hålla mig vaken en stund till. Är inte helt lätt när man hör hans små sövande andetag här jämte.
 
Idag  har vi varit och kollat på lite folkrace. Fint väder och alltid lika trevligt att träffa vännerna där.
 
Veckan som varit har mest bestått utav jobb och plugg. Vi ska åka till kreta snart med min familj. Jag vill då ha klart mina inlämningsuppgifter innan vi åker så jag slipper släpa med mig massa böcker. Även fanny har jag hjälpt en hel del, då hon haft prov m.m. i veckan. 
 
Har försökt hinna med några träningspass. Jag skadade ljumsken för lite mer än 2 veckor sedan. Har därför fått lägga om min träning lite. Har "bara" fokuserat på styrka. Att gå/springa har varit helt uteslutet.
Ni vet ju att jag satte ett delmål, att marklyfta (å sakta sätta ner igen) 100kg. Häromdagen fick jag för mig att, nu va det dax.... värmde upp på 50kg. Var rädd att bli för trött så hoppade därefter direkt till 100kg OCH satte det på första försöket. Den här gången så filmade jag lyftet eftersom endel grabbar (möjligtvis tjejer oxå) inte trodde mig sist när ja lyfte 95kg. 😏 tji fick ni på den!
 
Att känna sig stark är så himla befriande. Jag älskar det verkligen. Efter de senaste graviditeterna var jag äckligt klen i kroppen. Känslan av att vara klen är inget som jag kan förlika mig med. Nä, jag har alltid sett mig som stark och nu är jag äntligen påväg åt rätt håll igen. 
 
Nu kan jag nog snart smyga härifrån. Har massor att göra innan jag kan natta mig själv.
Sköt om er
 

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0