Redan onsdag

God morgon.  Redan onsdag och nu är det kortvecka. Ska bli härligt att va lite mer med kidsen. Vädret däremot verkar ju inte bli lika härligt. 
Som sagt, det har ju regnat de senaste dagarna. Välbehövlig för allt som vill växa. Kanske även ganska välbehövligt för mig. Regn betyder inomhusmys för mig. Så i två eftermiddagar har jag mer eller mindre bara varit inne. Jag åkte till gymmet i måndags men igår var jag bara utanför dörren när jag skulle plantera några blommor jag fått av mamma. Tusen tack för dem mamma! Visar bild när dom växt till sig lite.
 
 Detta kort togs nog i helgen eftersom dom har shorts på sig. Men varje gång jag ser dem ihop blir jag påmind om hur kul dom två har ihop. Dom leker och håller ihop från morgon till kväll. 
 
Undrar vem hon ärvde klädsmaken av 😂.
 
 Som sagt, nu har det ju blivit lite kallare ute. När jag hämtade saga i måndags vägrade hon gå därifrån utan sin varma mössa. (Hade glömt ta hem den sen i vintras).
Hon är ganska (eller, vrålajävlajätte) envis. Så jag valde att ignorera och lät henne självklart gå hem med den. 😂.
Vårjacka och vintermössa 👌.
 
Idag blir det sjukgymnasten efter jobbet och storhandla behöver vi oxå göra. 
 
Se nu till att ni njuter av dagen och sköt om er!

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0