Objuden och oönskad.

Go kväll.
 
Våra planer blev helt ändrade här hemma då saga började kräkas igår. Hon sov gott och från ingenstans spydde hon helt plötsligt ner hela sig å sängen. Sen fortsatte hon spy 7 gånger i natt med ca 1.5h mellanrum. Bara galla kvar tillslut men ändå fortsatte kräkandet.
 
Just denna sjukdom är så himla oönskad. Vi är stor familj och om vi ska gå igenom en magsjukeperiod allihopa så tar det ju säkert 2-3 veckor.
 
Tvättmaskinen har gått nonstop sen 4.00 i natt. Slängde precis in (vad jag hoppas) är sista maskinen för dagen. 
Jag kom precis hem från träningen och det första jimmy säger är att saga spytt igen. Jag har klätt in soffa å säng i både "kisseskydd", lakarn, handdukar och filtar. Dom sakerna går ju tvätta. Vill absolut INTE få spya i soffan eller madrassen. Sjukt mycket jobbigare att tvätta dem.
 
Ja vad har jag mer gjort idag. Jag har städat. Torkat alla bordsytor, väggar, handtag, trappräcke  m.m. med klorin och ytsprit. Allt för att döda bakterier.
Jag har bokfört, anmält till fora och sådant som har med firman att göra. Jag har suttit nån timme i telefonkö till trygg hansa. Fick sedan sms för en stund sedan där dom bad mig ringa upp i morgon igen. Som om jag vill köa 1 timme till i morgon!
 
Nu skall jag äta, duscha sen sova. Hoppas eran dag varit lite bättre.

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0