En lyxig lördag

Idag vaknade jag med ett "mindre" ryggskott. Eller jag vet egentligen inte hur man graderar ryggskott. Det sitter ganska högt upp. Precis över bröstryggen så jag är ändå relativt rörlig. Hade nog varit värre om det satt sig nere i ländryggen.
 
Så länge jag håller mig någorlunda i rörelse och varm så går det bra. Däremot var det fullständigt fruktansvärt när jag skulle ta mig ur sängen i morse. 
Jag "råkade" även sätta mig en stund i soffan på förmiddagen. DET gör jag inte om. Tog en bra stund att försöka ställa mig upp och tårarna spruta som på en fontän 😂.
 
Idag har vi varit ute hela dagen. Nellie fyllde år igår, grattis fina du 😍. Av förklarliga skäl så fick dom skjuta upp släktkalaset lite, då några av gästerna är inom riskgruppen. 
Vi träffades då här hemma en stund i stället. Vi valde att vara ute. Grilla korv/hamburgare, leka, promenera, umgås och givetvis äta tårta.
 
Vi fixade lite provisoriska sittbänkar
 
och dom fungerade finfint.
 
Bästa med att ha kalas ute i skogen är nog att man inte behöver klä upp sig 😂. Sen är det ju riktigt gott med grillad hamburgare oxå.
 
Tårtorna åt vi på altanen.
Jättegoda!
 
 
No words needed 💜😍💜😍💜

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0