Han kan min man😘

Go kväll, har ni det gott i värmen? Jag älskar det! Kan aldrig bli för varmt, enligt mig. 
Just nu har jag nattat saga. Det gick fort idag.  J nattar grabbarna så idag är det rena lyxen för mig. 
 
Jag tänkte börja med att skryta lite om min sambo. Han är ju som ni vet galet bra att ha. Trevlig och snäll på alla vis och en riktig handyman...om han vill 😉. Grabbar med tummen mitt i näven är inget för mig. En riktig man fixar det mesta...åter igen, enligt mig. Som jag skrivit innan så köpte vi ny säng när vi flyttade. Vi tyckte dock inte att det fanns någon snygg huvudgavel där vi köpte sängen så sen dess har vi letat  efter en som passar oss. 
Vi har ju lite olika krav, jag och min man. För honom spelar det inte så stor roll vad vi har för någon. För mig är det viktigt att den är lätt att rengöra och inte kostar en halv förmögenhet. För helt ärligt, vem vill egentligen lägga flera tusen på något som få ens kommer att se. Är ju sällan jag bjuder in till kalas i sovrummet 😉.
Vi har nu letat och vi hittade givetvis ingen vi tyckte var värd pengarna. Så vi bestämde att bästa alternativet för oss är nog om vi gör en själva. Oftast brukar det ju vara jag som står för byggandet i familjen. Men den här gången var det j som fick snickra. Vi åkte till trädgården, köpte hem virke. Sen fixade han ihop den här fina sänggaveln.
 Passar våra sängbord perfekt. Nu ska ja bara köpa en sängkappa och kanske få in vanan att bädda sängen oxå. Någon som har tips på fin sängkappa till bra pris? 
 
Häromkvällen snickrade han även ihop ungarnas nya sandlåda. 
Blev fin den med.  Och i söndags kom postlådan på plats.
Och som slutkläm på mitt skrytande tänkte jag visa er vad jag fick av honom och barnen på morsdag.
Jag åkte och köpte en till idag så nu hänger dom så fint på verandan.
 
Som sagt, han är allt bra den där grabben. 💜.  
 
Nu när jag ändå är inne i ett skrytmood ska jag passa på att berätta hur bortskämd jag är som har några riktigt riktigt bra vänner. Visst har jag massa vänner men jag tänker mer på dom där få människorna man har som år efter år alltid finns där. Jag har några som jag litar 100% på. Dom känner mig, jag känner dom, man kan va sig själv i alla lägen. Man kan höras varje dag eller kanske inte på länge, men oavsett så vet man alltid vart man har varandra. Någon sådan vän hoppas jag ni alla har. 
 
Jag fick ett spontant besök igår utav en sådan kompis. Jäklans va skönt det är. Inte behöva be om ursäkt för röran vi har här hemma. Inte behöva piffa till sig eller panik städa utan bara sätta på kaffet, ge en kram å sen slå ner röven soffan. Inte nog med att hon kom å förgyllde min dag. Hon hade med inflyttningspresent till oss. Dessa fina jordgubbsplantor fick vi. Hoppas jag kan hålla liv i dem tills bären kommer.
Tusen tack!
 
Jag skulle nog egentligen kunna skriva en bra stund till men känner inte att jag hinner det. Skall försöka få upp en rullgardin till. Sen ska massa kläder vikas och levereras till rätt garderob. Alla golv behöver svabbas, badrummen städas, flugorna dödas sen vore det trevligt med en dusch innan sängen. Så sköt om er!
RSS 2.0