This weekend

God kväll, nu är snart ytterligare en härlig helg till ända. Vi har mer eller mindre bara njutit av tiden. Är så skönt att inte ha massa saker inplanerade.
 
Jag började lördagen med att slappa i sängen. Sovmorgon får man aldrig här hemma, men man kan åtminstone ligga kvar å bara läsa eller kolla film en stund.
Sedan tog jag med mig bamse på en skön skogspromenad. Undrar om jag någonsin kommer kunna ha med honom på en löptur. Han får ju springa hela tiden när jag har normal promenadstakt. 
 
Efter det blev det gymmet. Kan inte påstå att det var härligt, snarare bara jobbigt. Men känslan efteråt..den är magisk. 
 
Jimmy blev utringd på saltrunda lagom tills vi skulle ha lördagsmys med barnen. Men lite godis/frukt/chips och pettson å findus, så blev det bra ändå.
 
Idag startade vi dagen med pannkaksfrukost. Sedan över till svågern och fira honom. Stort grattis robin och tack för fikat. Jimmy och barnen stannade kvar och badade bubbelbad ute. Barnen älskar verkligen det. Och det gör jag oxå....utan barn 😏. 
 
Jag passade på att åka till gymmet och sen handla istället. Så härligt med ett tomt gym. Inga problem att stå och fuldansa till bra musik, när man vilar mellan seten. 
 
I december hade jag mer eller mindre helt träningsuppehåll. Några enstaka pass men ingen kontinuitet. Jag har nu sakta men säkert börjat träna igen och det innebär ju konstant träningsvärk. Orimligt ont överallt, hela tiden. Men jag vet att det snart kommer bli bättre och träningen är ofantligt viktig för mitt välmående. 
 
Även sömnen är otroligt viktig för mig. Jag har i flera år haft svårt för att somna. När jag väl somnat så sover jag så humla "lätt". Vaknar för minsta ljud och småslumrar mest.
För ett tag sedan fick jag prova några näringskapslar av mamma. Jäklar vilken skillnad. Tar 1 kapsel ca 30 minuter innan jag vill somna. Blir slö och sover "hårt" större delen av natten. Visst vaknar jag till när barnen kommer ner, men somnar om direkt. Djupsömnen är så mycket bättre nu.
Har ni problem med sömnen så rekommenderar jag er verkligen att testa detta. Kan ju inte garantera att det hjälper alla,  men helt klart värt att testa. 
 
Få saker är ju så magiskt som att få sova bra en hel natt 💖

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0