Vår påskafton 💖

Hej
 
Börjar med att önska er alla en glad påsk. 
Tanken var att jag skulle börjat dagen med ett crossfit-pass. Vaknade dock med huvudvärk så fick ställa in.  Saga har haft rejält ont i natt, så det blev inte mycket sömn. 
Hon gled av en köksstol i tisdagskväll och bröt nyckelbenet.  Armen hänger i en mitella och hon är förvånadsvärt nöjd ändå. Däremot så är det omöjligt att hålla henne lugn. Inga aktiva lekar på 6veckor sa ortopeden....😂 Det gick inte ens hålla henne lugn i 1dag. Så fort vi vänder ryggen till så hittar hon och felix på någon kanonbra lek...som att leka hinderbana eller smyga upp på studsmattan m.m. 
Så det har blivit några extra vurpor där axeln fått sig ytterligare en smäll eller två.
Detta märktes extra mycket i natt. Så ont hon hade och vad hjälplös man känner sig när det enda man  kan erbjuda är en Alvedon. 
 
Vilket fall gick huvudvärken bort ganska fort. Gjorde en extra god frukost och tvingade upp alla. Lite får dom allt anstränga sig när mamman i familjen vill ha mysfrukost. 
Måste visa er en grej. Vi kokade givetvis ägg. Av någon knepig anledning hade vi 3 köpeägg från affären. Ett av barnen undrade vad det var för fel på ägget när hon skulle äta det.
Förklarade att det är inget fel på ägget. Enda skillnaden på dessa ägggulor är att 1 kommer från frigående höns och det andra kommer från såkallade "frigående" höns.... tänk att det kan göra sån skillnad i utseende, smak och konsistens bara för att våra egna höns får äta riktiga matrester, maskar, gräs rötter m.m.
 
Efter frukosten målade barnen lite ägg.
 
 
Dlm behövde knte min hjälp. Så jag gav mig ut på en liten löptur i skogen. Aningen för kallt men soligt och fint.
Magiskt 🤩
 
Resten av dagen har vi varit ute och grejat. Eldat lite, klippt lite sly, grejat och donat.
 
Grillat och letat påskägg.
Detta fina påskägg fick saga av en familj i fristad. Så himla snällt och uppskattat. Tusen tack!
 
På eftermiddagen gick vi över och lånade grannens spabad. Han är inte hemma, så vi passade på att njuta där en stund. Kan inte säga annat än att vi blir enormt sugna på ett eget bad. 
 
Sedan blev det grillat till kvällsmat igen.
 
Ett snabbt pass här
 
Sen hem, dricka bubbel och ta det lugnt.

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0