Träning, träning, ge mig mera träning

Hej
 
Håller på att natta dom sista barnen och herregud vad skönt det var att landa i liggande läge. Står/går och har fullt upp sen kl 5.15 varje dag.
 
Idag valde jag att jobba lite längre och åka direkt till crossfiten. Jösses va tungt det blev i benen i slutet på passet. Dom sista squatsen var definitivt på rent pannben 😂.
 
 
Det var 8 minuters uppvärmning innan detta oxå. Det kändes i benen redan då.
 
Måste ändå säga att träning är det bästa man kan sysselsätta sig med.  Man mår så fruktansvärt bra efteråt. Både fysiskt och psykiskt. Jag hade gärna haft detta mentala lugn, som träningen ger, flera gånger om dan. 🤔 Behöver helt enkelt hitta ett sätt att få in mer träning i livet.
 
Det är visst redan tisdag. Helgen gick lika fort som vanligt. Jag har haft en lugn, myshelg med barnen. Riktigt mycket återhämtning. Alla behöver vi det ibland. 
 
Saga gjorde en praktvurpa i söndags och drog munnen rätt i soffbordet. Hon fick ett stort sår i munnen och strängen under överläppen gick av. Som det blödde!! Så igår fick hon gå till tandläkaren igen. Dom tyckte det såg ok ut och vi skall tvätta såren med antibakteriell munskölj några gånger om dagen. 
 
Nu sover strax sista barnet, vilket ger mig lite tid att bokföra innan sängdags.
 
Sköt om er! 

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0