Skryt 😜

Japp nu tänker jag skryta lite, för jäklar va stolt jag är över mina barn. Är säker på att detta kommer låta som världens minsta grej för en del av er men för mig är det stort 😉. 
Idag hade jag en tid inbokad där jag fixar mina fransar. Normalt sett så brukar jag lämna de flesta barnen hos mamma när jag åker dit men nu är ju hon utomlands så då gick ju inte det. 
Att fixa barnvakt bara för en sån sak känns lite 'onödigt'. Jag vill hellre 'spara' på de tillfällena tills man verkligen verkligen behöver barnvakt. Däremot så är det ju inte helt självklart att det går helt bra, att ha med sig 4a barn till ett sånt här möte.
Men Anna som jag går hos är så gullig. Hon har sitt arbete hemma och har inget emot att barn hänger med.
 
Så nu till varför jag är så stolt. Barnen var lugna, tog av skor, hängde upp jackorna (vilket dom tydligen inte kan göra hemma). Anna satte på svampbob på tvn, tog fram lite bilar till felix och där satt dom sen. Saga satt i sin babysitter och var nöjd. Så medan jag låg på en bänk å blundade i ca 40 minuter satt mina barn helt stilla i soffan/golvet och babysittern. Inte ett enda tjafs på hela tiden. Inte ett enda tjuvnyp eller en enda liten knuff.
 
Det var så oroväckande tyst ett tag att jag var tvungen att fråga fanny var felix var. Han satt helt stilla jämte henne i soffan och kollade svampbob 😄. 
RSS 2.0