Folkrace i vårgårda.

Hej
 
Idag vaknade saga med feber. Vi hade planer på att åka och titta lite folkrace. Saga var definitivt inte pigg så mormor stannade hemma med henne. Tack för att du alltid ställer upp mamma och 💖.
Mio ångrade sig i sista stund och stannade hemma med mormor han oxå. Fanny släppte vi av hos en kompis på vägen. Så kvar blev bara jag, jimmy och felix. Väldigt ovant att bara ha 1 barn med sig. Givetvis njöt vi alla 3 av att vara ihop och felix fick ju verkligen stå i centrum en stund. 
Han gillar att kolla folkrace. Det passar honom att det händer något precis hela tiden. Och att man inte behöver sitta still. Just att vara stilla, eller att gå, är inte felix starkaste sidor. Men hoppa, studsa, trilla och springa är han riktigt bra på. 
 
I övrigt han vi endast plantera ner lite fler påskliljor och kratta ut jord. När vi hade trampat ner jorden märkte vi att det behövs ytterligare någon skopa. Jimmy han dock inte hämta det för mio har fotbollsträning nu. Felix längtar tills han är gammal nog att få börja han oxå. Men tills dess får han hänga med till planen, när mio tränar och  sparka boll med pappa undertiden.
 
 Vi satt innan och tittade på alla projekt vi vill ha klart. Vi kom fram till att fler timmar/dygn skulle sitta fint nu. Att vi båda jobbar är en nödvändighet både ekonomiskt och socialt. Men rent tidsmässigt så är det värdelöst. 
 
Hur får ni tiden att gå ihop?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0