Minisemester med några vänner.

Hej har ni det bra?
 
Lö-må har vi varit iväg med husvagnen. Denna gången blev det gränna med några andra vänner. Närmare bestämt så var vi nog 25st med alla barnen. Jättetrevligt var det, men jag var helt slut innan vi ens kom fram.
Att trycka in 2 vuxna och 4a barn i en liten bil är inget för mig. Man skulle behöva amputera hörseln...eller äta valium 😂. Vi hade verkligen behövt en större bil. Så snart får vi allt vinna på lotto. 
 
Lite bilder från helgen.
Vi åkte lite båt över till visingsö. 
Både spännnde och lite läskigt tyckte barnen.
Här hittade jag felix. Han funderade en bra stund på hur den funkade men rätt va det va så löste han det.
Vår lilla pajas 😂.
Dom stora barnen hyrde en cykel och kolla runt på campingen.
 
Måste berätta en rolig sak som hände ena kvällen. Papporna och alla barnen skulle spela minigolf medans vi andra fixade maten. Lång tid tog det och när dom väl kom tillbaka var felix dyblöt och inlindad i en handduk.
Han hade då alltså lyckats trilla i vattenhindrena på minigolfen. INTE bara 1 gång utan 2 gånger!!!
Först hade han lyckats sätta sig i ena vattenhindret. Jimmy lyfte upp honom och bad han hålla sig långt från vattnet. Dom spelade i ytterligare 40 minuter sen var det dags igen. Felix trillar baklänges och landar på rygg rätt ner i en fors av vatten. Och slår i bakhuvudet. 
Det är så typiskt felix att lyckas med något sådant. 
 
 
 
Påvägen hem i måndags så stannade vi på ikea. Åt lunch och köpte med lite saker hem.  Större delen av kvällen gick åt till att skruva ihop 3 barstolar.
 
Ett riktigt pilligt jobb. 
 
Vad tycks? 

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0