På riktigt...vad händer?!

Hej
 
Just nu undrar jag vad tusan som har flugit i mina barn. Dom är helt galna. Hittar på så mycket jävelskap, så emil i lönneberga skulle framstå som redigaste ungen i världen!
 
Fullständigt korrekt citat.....! Ta en liten titt på bilderna här under.
 
 
Ok gräser växer ju ut. Ingen större skada skedd. 
 
Denna lär jag ju få slipa till våren. Får väl vara glad att jag inte hittat några rosa streck på huset än i allafall.
 
 
 Igår fick jag syn på detta när jag skulle natta....på riktigt, varför får dom för sig att pilla bort färg m.m.
Gissa vem som fick åka och köpa renoveringsgrejer idag efter jobbet....rätt, Jag! 
Tur vi vet vad vi ska göra framöver. 
 
Utöver det har dom målat med tuschpenna på våra vita väggar inne. Vänt fulständigt uppochner på sina rum. Sågat i altanpelaren, klippt i vattenslangen och varit allmänt jobbiga.
 
Utöver det så hade jag denna ormvråk på besök inne i hönsgården en dag =1 höna fattigare. Jag försökte få ut den ur buren i ca 20-30 minuter. Helt omöjligt. Tillslut lyckades jag ta den över ryggen och kunde bära ut den utan att varken den eller jag blev skadad. 
 
Förra veckan var tuff på jobbet. En sån där vecka som gör att man verkligen funderar på om det var rätt val att tacka ja till teamleader tjänsten.
Men efter en riktigt ledig dag igår och en bra dag på jobbet idag så känner jag mig ändå förberedd inför kommande vecka. Jag vet att den kommer vara tuff på jobbet men samtidigt så vet jag att vi kommer lösa det bra.
 
Jag gjorde något denna veckan som jag inte gjort på länge. Bokade av min planerade träning. Kände mig så otroligt trött i kroppen och har slarvat med matintaget, så fanns noll energi kvar efter jobbet. Samtidigt kanske min kropp behövde några extra dagar av återhämtning. 
 
Igår fixade jag lite mysigt ute vid vår infartsväg. Gjorde två "granar" och satte ljusslingor. Blir så mysigt när det är mörkt.
 
Nu skall jag fortsätta vika min tvätt. Hade 8 maskiner sammanlagt så kommer ta en stund.

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0