Snart är även mars slut.

Tiden går så fort. Snart är det april och vår. Vist längtar man på ett sätt men jobbigt ändå att tiden går så fort.
 
Tänk vilken glad liten grabb vi har. Lite färg och han är jätte lycklig.
 
Denna helgen började så himla bra. Träffade 2 vänner som jag knappt ens sett alls förra året. Vi åt alldeles för mycket på pinchos och drack några goda drinkar.
 
Fick även en dessert i present av pinchos då jag snart fyller år. Den var jag givervis tvungen att prova och fick helt klart godkänt.
 
Var hemma redan kl 21 och då sov både J och dom två små kidsen.....i våran säng. Aningen trångt att knö sig ner där men Fanny spenderade helgen hos mormor, så jag snodde hennes rum. Lyx att få sova ensam en hel natt. 
 
Gårdagen började jag med ett crossfit pass som vanligt. Jobbigt men så roligt pass. Ökade mitt personbästa från 30kg till 40 kg i power clean. Helt magiskt när allt bara funkar. Märker att konditionen börjar bli bättre den oxå. 
 
Efter träningen svängde jag förbi sportshopen. Insåg att jag behöver ha mer än 2 träningslinnen/tröjor. Fick lite lätt panik på morgonen när jag insåg att båda låg i tvättkorgen. Men en krigare som  man är, grävde jag ju snabbt fram den ena tröjan och gav den en raggardusch innan jag krängde på mig den.
 
Äckligt jag vet....men va skulle jag göra 😅. 
 
Resten av dagen gick åt till att greja och röja inne. Tvättat och hängt undan alla vinterkläder. Fick städat garderoberna här nere i hallen, så nu blir man inte längre överfallen varje gång man skall öppna dem. Skönt när barnen bara behöver ha fleecefodrade regnkläder och jackor.
Blev en hel sopsäck med kläder till insamling oxå. Hur brukar ni göra där? Jag lämnar alltid kläderna i den containern som skänker till andra länder.
 
Idag fick vi ställa klockan. Redan kl 9 skulle jag prova på Paddel för första gången. Vet inte riktigt vad jag tycker om den sporten. Det var ju socialt och roligt, men det berodde nog mest på sällskapet. Sporten i sig blir säkert roligare när man blivit lite duktigare.
Kan konstatera att paddel är ingen sport jag kommer börja träna för träningen skull. Men visst gör jag det gärna fler gånger om sällskapet är trevligt.
 
Vädret blev ju bättre än väntat idag så efter lunchen tog jag en löprunda i skogen. Det var så galet kallt och givetvis började det regna efter en liten stund. Det gjorde ju inte situationen varmare, men  skogen är ändå riktigt bra för själen så det blev en lyckad tur. Kändes lite tung och trött i kroppen efter träningen igår men blev i allfall 5km.
 
När jag kom hem hade alla i famlijen fullt upp med sitt. Jag blev rastlös och drog till gymmet. Tänk att det kan vara så himla skönt att träna riktigt, riktigt tungt. Idag blev det rodd, Latsdrag, triceps och  militärpressar. 5repetitioner/set och så tungt jag kunde utan att  tappa repsen. Magiskt!!!
 
Sedan avslutade jag med 2minuters intervaller i den här "godingen"
 
Varvade mellan stakmaskinen och cyckling. Eller egentligen avslutade jag med att åka och handla på vägen hem...DET är något som jag gärna aldrig mer gör. Tänk vad mycket onödig tid vi lägger på att handla mat. Hade mycket hellre lagt den tiden på något annat, mer värdeskapande för mig.
 
Nu är det matlådefix, kvällsmat, dusch och förbereda inför i morgon. Sköt om er!! 
 

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0