Skräck på liseberg

Go kväll. 
Just nu tar jag en paus i pluggandet och nattar felix. Eftersom han slumrar redan men inte somnat tillräckligt hårt än, så skriver jag lite här.
 
Efter jobbet i fredags åkte vi ner till Liseberg. Vi startade ju en ny Halloweentradition förra året ihop med syrran. I år följde även brorsan å dom stora barnen med. 
Tänk att man kan ha en sådan hatkärlek till att bli skrämd. Egentligen är det ju helt sjukt att man utsätter sig för det, framförallt om man blir så skrämd som min syrra. 😂 Ni skulle se henne, hon är helt underbart lättskrämd.
 
Fanny tycker det är sådär med clowner och zombies. Som hon sa, -jag blir bara rädd hela tiden.....öööhh, ja that's the point  😏.
 
Hon gillar mest att åka karusellerna. Mio däremot, älskar allt som har med halloween att göra. Framförallt clownerna. Och den knepiga föreställningen dom har. Jag tycker bara den är knepig, pinsam och äcklig. Men mio älskar den. Det va likadant förra året.
 
Kvällen var lång men jättebra. Lite lite bilder blev tagna. Eller rättare sagt, få bilder blev bra När man inte fick ha blixt.
 
Pumpor fanns det gott om.
 
 
Lite läskiga clowner. 
Zombies 
Showen.

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0