Minisemester....6st...1 husvagn!!

Go kväll.
 
Äntligen har jag landat i soffan. Avslutade dagen men träning, handla, laga matlådor och nu äta.
 
 Vi har varit iväg en weekend med husvagnen. Som barnen har längtat efter att få åka iväg. Dom verkligen älskar det....inte helt säker på att jag håller med dem. Men glada barn, nöjda föräldrar 😊.
 
Vi åkte ner till apelviken i varberg. Vädret var helt underbart hela helgen. Tog sin lilla stund att komma iväg. Jag packade ihop allt som skulle med (ett smärre flyttlass) och barnen packade upp innan jag ens fått ut det till husvagnen.
Tillslut gav ja upp och bara öste in allt...det som inte kom med, fick vi helt enkelt klara oss utan. Å det vi fick klara oss utan var visst mina migränmediciner.....gissa gärna hur bra det gick. Vaknade givetvis med kraftig huvudvärk efter första natten.
 
Vi fick leta upp ett öppet apotek på lördagen och köpa de medicinerna som jag hade kvar på recept.  Tog en liten överdos, sov en stund, sen var jag människa igen.
 
Vi har badat i uppvärmd pool. Spelat massa minigolf. Ätit glass, lekt på lekplatser. Slöat och kollat film. Det har helt enkelt varit 3 ganska bra dagar, trots platsbristen som råder då man knör in 6personer på några få kvm i en husvagn. 
 
 
😍
 
 
 
 
 
Spela lite är alltid kul.
 
 
Husvagnslivet 
 
 
Barnen fick varva ner med lite spel, medans jag försökte överleva huvudvärken.
 
 
 
 
 
 
Minigolf är en allvarlig sport....får ju inte förlora mot kidsen.
 
 
 
 
 
 En liten bildbomb från helgen.

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0