Vilken fantastisk dag jag haft 🤩

Hej
Som ni förstår av rubriken så har jag haft en underbar dag. 
Jag startade morgonen med att besöka Textile Fashion Center ett event på tema Digital Business Borås. 
Först startade det med lite mingel. Träffade på lite kända ansikten. Några jag inte sett på väldigt länge och några bekanta ansikten från jobbet. Mycket roligt, älskar det här sättet att knyta kontakter.

Träffade av en slump på våran första vd och grundare av NeonNet. Väldigt härligt att byta några ord med honom. Har inte träffat på honom sedan han sålde företaget. 

Sedan hade vi hela anledning till att jag verkligen ville gå på detta eventet.
(null)

Niklas Hedin, CEO på Centiro föreläste om vikten av att arbeta med strategisk kompetensförsörjning och hållbart Ledarskap. Vikten för oss alla att arbeta kontinuerligt med kompetensförsörjning och vikten av vilket ledarskap man för. 
Jag tror verkligen på att har man nöjda medarbetare genererar det nöjda kunder och nöjda kunder genererar vinst…. Är som sagt, helt övertygad om att allt börjar med medarbetarna, allas våra kollegor 😊. På så sätt halkar man genast även in på området kompetensförsörjning 😉.
Jag skulle nog kunna prata om det här hur länge som helst.

Efter frukostminglet så åkte jag till jobbet. Vilken trevlig dag det har varit där med idag. Glada och positiva medarbetare som gett mig massor av energi 🥰.

Det är verkligen dagar som dessa jag försöker minnas och se tillbaka på, när det är extra tufft att vara ledare. För alla dagar är verkligen inte en dans på rosor som ledare… 

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0