Hej.

Hej, allt bra med er? Här hemma har vi sjukstuga delux. Alla utom Fanny har blivit rejält förkylda i helgen. Tråkigt men vet ju att det går över på några dagar. Idag är alla feberfria i allafall, alltid nått.
 
Tänk va fort dom små utvecklas. Vi åkte bort en helg och hämtade hem en liten tjej som börjat gå utmed möblerna. Jag kan inte fatta att Saga snart fyller 1år. Vart tog den tiden vägen.?! 
 
 Felix kom morse och så åt mig att ta kort på honom. Självklart gör jag gärna det. Är ju inte ofta dom ber om det så bäst att passa på. 
 
Tog på saga oxå när hon för en gång skull var stilla.
 
 

Hemma igen...helt slut

Go kväll, hoppas ni haft en bra helg. Vi har ju spenderat helgen med ett helt gäng underbara människor så vi kan verkligen inte klaga. Som jag skrev innan åkte vi ner till malmö i fredags. Igår anlände det några till och dagens aktiviteter var planerade.
 
Jag och Jimmy vaknade tidigt. Redan kl 6 låg jag oxå kolla i taket. Typiskt när man har chansen att sova länge. Ingen av oss kunde somna om så kl 7 fick det blir frukost. Vilken bra frukost dom hade på hotellet. Många plus på den. 
Mätta å belåtna så var det inga problem att somna om i några timmar. 
 
Sen var det helt plötsligt dax att möta upp alla de andra på "prison iland". Vilken rolig grej. Har ni inte provat det, kan jag verkligen rekommendera det. Det hela går ut på att man är ett lag. Man skall gå in i olika celler där man skall lösa uppgifter på tid. Som sagt, mycket kul.
Efter ett par timmar i "fängelsecellerna" hade vi fri lek på schemat. Jag och J åkte till ett mega stort shoppingcenter, emporia. Jag glömde ju mina skor hemma så vårat "mission" var att köpa skor. I det enorma köpcentret var det ju inga problem att hitta en skoaffär. Jag köpte ett par i första affären, sen åt vi lite glass innan vi tog några fler varv i affärerna. Man hade kunnat spendera många timmar där, men med en trött å bakis sambo så var det lika bra att åka vidare.
Jag blev i alla fall nöjd som hittade ett par så snygga skor.
Är lite dåligt ljus på bilden men dom är lite lätt ljusrosa i tonen. 
 
Väl tillbaka på hotellet var det bara att fixa till sig lite, sen iväg till ett av rummen och förfesta en stund. Där var det som vanligt lättsam stämning och glada skratt. 
Hanna hade bokat bord på pinchos kl 20 och sen bowling kl 23 så det var fullt upp hela kvällen. Jag var lite orolig innan hur det skulle gå att bowla eftersom mitt ena finger fortfarande inte är bra. Jag fick ju givetvis inte ner det fingret i själva klotet men jag tycker det gick över förväntan. 
 
Nu har vi ju varit hemma ett tag. Alla är väldigt trötta och det ska bli skönt att lägga sig. Hoppas på att barnen  skall sova lika bra i natt som dom gjort i helgen. Vet inte hur det gick till men saga har sovit från 21 till 6 båda nätterna hos syrran. Inte vaknat 1 gång. Och sådana här fina glada bilder har vi fått skickade till oss i helgen.
 
Vår glada goda lilla tjej 😍.
 
Tusen tack både syrran och mamma för att ni tagit så bra hand om våra barn. 

Roadtrip

Då har vi gjort något som vi aldrig tidigare gjort. Lämnat bort alla barnen och åkt iväg en hel helg själva. Ni anar inte vad vi har väntat på den här helgen. Inte för att vi skulle vara barnfria, utan för att denna helgen har vi mer eller mindre sett som "belöningen"  efter allt markarbete vi pysslat med de senaste månaderna. En hel helg utan att behöva fixa någonting med tomten. Ni anar inte hur skönt det är att slippa den pressen.
 
Det här med att åka ifrån barnen är givetvis skönt på ett sätt. Tror alla som haft småbarn förstår mig när man längtar efter en hel natts sömn å hotellfrukost. Däremot tycker jag samtidigt att det är sjukt jobbigt att lämna barnen. Jag vet att dom kommer ha det hur bra som helst och att dom längtat efter detta. Men jag har svårt att riktigt slappna av ändå.
Men men så är det.
 
Efter att vi lämnat av barnen och all packning så satte vi platta i matta å begav oss till malmö. Vi hade vänner som väntade på hotellet och en tid att passa på restaurangen. Men eftersom jag bor ihop med rallykalle så var ju inte det några problem. Vi han ner i tid och givetvis körde vi inte en km fortare än tillåtet (så behöver inga moraltanter fundera mer på det)😘.
 
Väl i Malmö blev vi glatt mottagna av ett helt gäng underbara människor. Vi gick till olearys, åt gott och spelade shuffleboard. Så roligt allt ihop, jag har skrattat konstant i flera timmar. Otroligt bra magträning känns det som. En del av gänget har nu gått vidare till casinot men jag följde med tillbaka till hotellet. Helt magiskt att bädda ner sig i sängen. Har jag tur så håller jag mig vaken  en stund tills filmen jag fick på är slut. Men det är inte så troligt.
 
Natti natti från en sjukt trött partypingla 😂.
 
RSS 2.0