Helgens roadtrip 😍

Hej!
Vill börja med att tacka min fantastiskt underbara mamma som bodde hĂ€r hos oss i helgen. Hon passade vĂ„ra barn och djur sĂ„ att vi kunde unna oss att Ă„ka ner till gbg och dĂ€r spendera helgen med ett hĂ€rligt gĂ€ng vĂ€nner. Även barnen vart mycket nöjda med att ha mormor hĂ€r ❀.
 
SĂ„ till helgens lilla roadtrip. Vi packade in vĂ€ska i pickupen Ă„ puttrade ner till storstaden i lördags. Vi Ă„kte först till gökboet. DĂ€r vĂ€ntade ett 30-tal vĂ€nner 😊. Alla mer eller mindre lika biltokiga som min sambo och mer eller mindre lika tĂ€vlingsinriktade som mig 😉. Vi blev indelade i 4a lag. Vi tĂ€vlade först i en femkamp, sen dragkamp och tĂ€vlingen avslutades med en hinderbana.
Ett hĂ€rligt gĂ€ng mĂ€nniskor, alla bjöd pĂ„ sig sjĂ€lva, tĂ€vlingsinriktade till max men Ă€ndĂ„ sĂ„ mycket skratt Ă„ 'pepp' pĂ„ samma gĂ„ng 😍.
 
Efter dessa bravader begav vi oss till hotellet. Grabbarna relaxa i bubbelbadet med lite grogg Ă„ historier medan jag Ă„ vickan passa pĂ„ att shoppa lite barnklĂ€der i 5an huset. Alla glada Ă„ nöjda đŸ€‘.
 
Senare Ă„t och drack vi gott pÄ o'learys. Maten, drycken Ă„ sĂ€llskapet var utmĂ€rkt MEN den servitris som vi fick bör definitivt byta jobb. Hon var totalt pisstjurig och otrevlig frĂ„n att vi först kom tills vi gick dĂ€rifrĂ„n. Allt var tydligen jobbigt för henne. ÄndĂ„ hade vi ju redan förbokat och förbestĂ€llt vad alla skulle Ă€ta sĂ„ det enda hon egentligen behövde göra var att ta dricka bestĂ€llning, servera, duka av och ta betalt. SĂ„ man kan lĂ€tt sĂ€ga att det var fel person pĂ„ fel plats och hon lĂ€r inte tjĂ€nat nĂ„gon driks av oss i alla fall.
 
SÄ vi gick vidare efter maten och landade i hotellbaren en stund. Efter mycket goa historier, mycket goda skratt, lite armbrytning m.m. gick vi till star bowling. Kastade lite dart. TÀvlade i bowling och bilkörning. Sen blev kl midnatt Ä dÄ tackade jag för mig medan de andra drog vidare till kasinot. SÄ trött jag och min höggravida kropp var! Kunde knappt inte sova nÄgot pÄ hela natten för alla sammandragningar jag hade.
 
Sammanfattar helgen som vĂ€ldigt kul. Har skrattat för resten av Ă„ret. Och för husefridens skull hĂ€r hemma sĂ„ var det nog tur att jag vann över min J i 3 av 4a grenar ✌. 
 
Jag tÀnkte bjuda pÄ ett litet axplock av alla de bilder jag tog under helgen. Alla kan jag inte lÀgga in för dÄ blir det ett vÀldigt lÄngt blogginlÀgg.
 
NÄgra av oss som vÀntar med spÀnning pÄ att fÄ börja tÀvla.
Uffe blev grymt förvĂ„nad nĂ€r han insĂ„g att han rĂ„kade fĂ„ pĂ„sen att fastna precis i början 😂.
Ja vad ska man sÀga.....snygga hjÀlmar grabbar.
Kasta yxa va betydligt mycket svÄrare Àn jag trodde.
Är mycket glad att jag slapp rulla i klotet. Hade behövt x antal spy pĂ„sar. 
Dom satt kvar i sĂ€kert 10-20 sekunder 🙈.
Krigarinstinkten kom fram pÄ de flesta.
 
Den avslutande hinderbanan. En del va sjukt snabba och duktiga pÄ denna.
Hela gĂ€nget samlat 😊. 
 
Även om helgen var vĂ€lbehövd för oss sĂ„ tycker jag det va otroligt skönt att komma hem till barnen.
 
Dessa glada och busiga grabbar spenderade jag eftermiddagen med 😍.
Fanny var givetvis med oss oxÄ men ville inte vara med pÄ kort.
 
Nu Àr det dags att sova. I morgon skall vi lyssna pÄ lillan och ta stick i armen pÄ mig.
 
Kram Ă„ hej.



Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, trĂ€ning och allt dĂ€rtill. Älskar att hĂ„lla mig aktiv och rastlösheten Ă€r alltid nĂ€ra ✹

RSS 2.0