Helgen.

Go kväll, hur har ni det?
 
Vi har grejat ute hela helgen och det känns i kroppen. Aningen mör och sjuk träningsvärk redan i skinkorna. Igår kom mamma ut och vi klyvde upp den stora högen med ved. Helt underbart att den biten är färdig. Nu är det bara några få kubik kvar att klyva. SEN ska jag definitivt inte fixa mer ved på länge! 
 
Idag kom både mamma och johnny hit. Alltid bra med lite extra hjälp. Vi gallra ut lite mer i skogen och eldade hela dan.
 
Nu kan man se mellan björkarna ocv det blir så mycket trevligare med lite ljusinsläpp.
 
Ytterligare ca 10 träd fick tas bort där lekplatsen är tänkt att stå.
Visst är det svårt att tänka sig men där bland träden skall det tillslut stå en hel lekplats. Det lär inte bli något litet projekt att flytta den. Så jag är ändå glad att jag byggde den i sektioner, med en tanke att den skulle ju inte stå på bäckäng för alltid.
 
Jimmy har idag fixat ytterbelysning till groventren. Det är mycket jobb bara för att få till lite ljus. Trappan fick flyttas. Hade glömt hur tung den var. Tur att vi kunde få hjälp av grannarna. Sen skulle det borras hål, dras slang, sen kabel, montera lamporna och spika på belysning under trappan innan allt lyftes på plats igen.
 
 
Vi har verkligen märkt nu när hösten kommit hur kolsvart det blivit utan belysning. Men så här fint lyser det nu på kvällen.
 
Vi har en hel del fasadbelysning kvar att montera men nu ser vi ju åtminstone när vi ska gå ut på morgonen. Har varit halvt livsfarligt att gå till bilen på morgonen.
 
Hur har eran helg varit?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

This is my story

Roddar livet med fyra barn, jobb som arbetsledare, träning och allt därtill. Älskar att hålla mig aktiv och rastlösheten är alltid nära ✨

RSS 2.0